ALTITUD EXTREM  
Senderisme, recorreguts de natura, circuit d'aventura, descens de barrancs, escalada esportiva, bicicleta de muntanya, rafting, hidrospeed, puenting...
 
PEDRAFORCA ACTIU  
Activitats programades per els mateixos establiments dels voltants. Per totes les activitats cal inscripció prèvia: inclouen guia, assegurança i material específic. Es poden fer sortides a la carta.
 
QUADS OLVAN  
Multiactivitats: Lloguer de quads per l'exterior o bé circuit, paintbol, tir amb arc, orientació, cavalls etc.
 
PARC NATURAL CADÍ-MOIXERÓ  
Activitats a la natura i tallers.
 
PARC DE PALOMERA  
Aventura dalt dels abres, tirolines, ponts de mico etc. Bar - cafeteria. Obert caps de setmana. Dies feiners grups concertats mínim 15 persones.
 
JOAN TOR  
Excursions 4x4.


 
CINGLES, guies de muntanya del Berguedà  
Organitzem activitats a la muntanya, tant a l'estiu com a l'hivern. Aniràs amb la tranquil·litat que et dona el fet d'anar amb guies titil·lats i amb amplia experiència.
 
ITINERARIS GEOLÒGICS  
Descobreix la geologia de Catalunya a través d’Itineraris Geològics i viatja milions d’anys enrere per saber com era el paisatge del nostre país i qui l’habitava quan l’home encara ni tans sols existia. Entén quan i com es van formar les muntanyes i comprèn quin lloc ha ocupat al món el nostre territori al llarg de les diferents eres geològiques.
 
FUIVES  
Centre Mundial del Ruc Català. Des de fa 43 anys, lluiten per conservar la raça autòctona del ruc català. Visites guiades, Ecomuseu, Audiovisual, Aula polivalent, laboratori, Més de 150 exemplars en plena natura. Les primeres visites del nostre camping rebran un petit obsequi.
 
PETJADES DE DINOSAURE DE FUMANYA  
Cada dissabte Punt de trobada: 2/4 d'1 del migdia al Museu de les Mines de Cercs Durada de l'activitat: 1 hora Preu : adults, 4'10€ / fins a 8 anys, 2'10€ Acompanyats d'un monitor se sortirà cap a l'explotació a cel obert de Fumanya sud, situada a 1.400 metres d'altitud i a 6 quilòmetres del museu de les Mines de Cercs.
 
 

 

PARTNERS    TS Aventura

                         

     Parc Aventura      La Molina Parc ARVA       AKU      

 

                                              Universitat Autònoma de Barcelona                                                        Parc Natural del Cadí-Moixeró

                                   

 

                                                              

 
 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2011 - 2019 Moli espelt.SL Corporación LLC. Todos los derechos reservados. www.campingLespelt.com www.campingpirineo.net www.campingsbarcelona.info ,www.vacacioneslespelt.com official website